n w    w w w w

baner
You are here:   Home Introductie PV Introductie Personeelsvereniging VWS
large small default
Personeelsvereniging VWS PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Paul Schulpen   
vrijdag, 07 november 2008 11:14

De Personeelsvereniging (PV) van het ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport, opgericht op 10 maart 1967, zorgt voor een goede (onderlinge) sfeer op de werkvloer door de medewerkers ontspanning in de meest brede zin aan te bieden. De vereniging hoopt hierdoor de samenwerking en het enthousiasme op de werkvloer te bevorderen. Tevens levert de PV zo een positieve bijdrage aan de algehele cultuur en werkwijze bij VWS. Hieraan draagt natuurlijk ook bij dat medewerkers hun collega's op een andere manier leren kennen.

De PV organiseert allerlei workshops en - culturele - uitstapjes tegen een scherpe prijs. Daarnaast verzorgt de PV grotere evenementen zoals het sinterklaasfeest, de sportdag, de borrel en de feestavonden. De leden van de PV krijgen ook kortingen op verzekeringen van Centraal beheer.

Verder kunnen zij gebruikmaken van extra-voordelige aanbiedingen van vakantie-, pretparken en reisorganisaties voor een weekendje weg of een korte vakantie, dit in samenwerking met de Federatie Westnederlandse Personeelsverenigingen. Vaak staan activiteiten ook open voor niet PV-leden. Zij betalen echter een hogere prijs voor hun deelname, net als de introducés van de leden..

Je vind via de buttons aan de linkerkant van deze site een compleet overzicht van de activiteiten en aanbiedingen die de Personeelsvereniging voor haar leden verzorgt. Tevens zijn er geregeld aanbiedingen waarvan alle VWS'ers met hun introducés gebruik kunnen maken. Tenslotte kun je via fotoverslagen terugblikken naar de voorbije activiteiten.

Laatst aangepast op donderdag, 11 juli 2013 21:20