Geen komend evenement!

Personeelsvereniging VWS

Beoordeel dit item
(5 stemmen)

De Personeelsvereniging (PV) van het ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport, opgericht op 10 maart 1967, zorgt voor een goede (onderlinge) sfeer op de werkvloer door de medewerkers ontspanning in de meest brede zin aan te bieden. De vereniging hoopt hierdoor de samenwerking en het enthousiasme op de werkvloer te bevorderen. Tevens levert de PV zo een positieve bijdrage aan de algehele cultuur en werkwijze bij VWS. Hieraan draagt natuurlijk ook bij dat medewerkers hun collega's op een andere manier leren kennen.

De PV organiseert allerlei workshops en culturele uitstapjes tegen een scherpe prijs. Daarnaast verzorgt de PV grotere evenementen zoals het sinterklaasfeest, de sportdag, de borrel en de feestavonden. De leden van de PV krijgen ook kortingen op verzekeringen van Centraal beheer.

Activiteiten kunnen cash, per pin of per giro afgerekend worden: NL02INGB0000636692 tnv pers.ver.ministerie VWS.

Verder kunnen zij gebruikmaken van extra voordelige aanbiedingen van vakantie-, pretparken en reisorganisaties voor een weekendje weg of een korte vakantie, dit in samenwerking met de Federatie Westnederlandse Personeelsverenigingen. Vaak staan activiteiten ook open voor niet PV-leden. Zij betalen echter een hogere prijs voor hun deelname, net als de introducés van de leden.

Je vind via de buttons aan de linkerkant van deze site een compleet overzicht van de activiteiten en aanbiedingen die de Personeelsvereniging voor haar leden verzorgt. Tevens zijn er geregeld aanbiedingen waarvan alle VWS'ers met hun introducés gebruik kunnen maken. Tenslotte kun je via fotoverslagen terugblikken naar de voorbije activiteiten.

Wil je iets kwijt over de Personeelsvereniging, haar activiteiten of de nieuwe site, dan kan dat via het gastenboek of het evaluatieformulier voor PV-activiteiten.

Laatst aangepast op dinsdag, 12 juni 2018 11:16
Log in om reacties te plaatsen
UA-76827929-1