top of page
Sinterklaas
Sinterklaas

za 26 nov

|

Nootdorp

Sinterklaas

Sinterklaas viert dit jaar zijn verjaardag weer samen met alle VWS (klein)kinderen op zaterdag 26 november. Hij heeft zijn Pieten gevraagd om alles uit de kast te trekken voor een interactieve viering met entertainment.

Tijd en locatie

26 nov 2022, 09:30 – 12:00 CET

Nootdorp, Dorpsstraat 7, 2631 CR Nootdorp, Nederland

Over het evenement

Goedemiddag Collega’s, 

Sinterklaas viert dit jaar zijn verjaardag weer samen met alle VWS (klein)kinderen op zaterdag 26 november. Hij heeft zijn  Pieten gevraagd om alles uit de kast te trekken voor een actieve viering. 

Let op: nieuwe locatie

Soms lopen dingen anders dan je van tevoren verwacht. Een zinkende pakjesboot, paarden die weigeren en ga zo maar door. Afgelopen weekend ontvingen wij bericht van de locatie dat zij helaas geen vergunning hebben ontvangen voor ons Sinterklaasfeest. Met dank aan het snelle handelen van alle betrokkenen bij de organisatie, hebben we een nieuwe locatie gevonden: CulturA & Zo in Nootdorp. Het programma en de tijden blijven hetzelfde. 

Hoe laat? 

09:30 uur - Aanvang 10:00 uur - Start interactieve voorstelling 10:30 uur - Verhaaltjes met Sinterklaas 11:00 - Meet & Greet met Sinterklaas & Hoofdpiet + Cadeaus 12:00 uur - EINDE

Wat gaan we doen? 

Wat we exact gaan doen houden we nog even geheim maar er is zowel een deel interactief als een deel entertainment. De kinderen mogen in makkelijk beweegbare kleding komen. Uiteraard komt Sinterklaas nog even langs voor een aantal verhalen uit het grote boek en zullen de kinderen een cadeautje ontvangen van zijn Pieten. 

Bijdrage 

De bijdrage voor (klein)kinderen van PV-leden is €14,00 per kind en voor niet-leden €21,00 per kind. (exclusief 0,03 cent administratie kosten)

Let op: PV-leden ontvangen een kortingscode in hun mail.

Aanmelden

Nadat je de bijdrage voldaan hebt krijg je een activeercode in je mail waarmee je voor jouw (klein)kinderen via

www.sinterklaas-feest.nl/vws een leuk cadeautje kunt uitzoeken. Wees er snel bij want aanmelden kan t/m zondag 23 oktober 2022. 

Vragen? 

Mail naar: personeelsverenigingvws@minvws.nl

Groetjes van Communicatie Piet

Tickets

  • Sinterklaasviering

    Dit ticket bevat toegang tot de sinterklaasviering + 1 cadeau

    € 21,00
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page