top of page
WK Poule
WK Poule

zo 20 nov

|

WK Poule

WK Poule

Op vrijdag 20 november is het zover dan wordt de allereerste bal afgetrapt van het WK 2022 en bij een WK hoort natuurlijk een Poule! Let op: Per ticket mag je 1 poule inleveren. Wil je er meerdere inleveren? Dan moet je meerdere tickets kopen.

Tijd en locatie

20 nov 2022, 17:00 – 18 dec 2022, 18:00

WK Poule

Over het evenement

Op vrijdag 20 november is het zover dan wordt de allereerste bal afgetrapt van het WK 2022 en bij een WK hoort natuurlijk een Poule! Roy Redeman en  Robert-Jan Oskam hebben weer hun uiterste best gedaan om hier iets moois van te maken en naast het prijzengeld zullen er nog meer leuke prijzen te winnen zijn zoals o.a. voor de lucky number: 13. 

Hoe werkt het?

Je kunt je vast aanmelden door hier te klikken en de betaling van €5,50 voor de deelname te voldoen. 

Per ticket mag je 1 poule invullen. Wil je er meerdere invullen, bestel er dan meer en zorg dat jouw gegevens corresponderen met die je op het formulier invult.

Een paar minuten na je betaling ontvang je het poule-formulier in je mailbox. Graag d.m.v.  een reply op die mail jouw ingeuvld poule terugsturen. 

Wie mag er deelnemen?

Iedereen is welkom om deel te nemen dus nodig ook al jouw (voetbal)vrienden, familie, kennissen en buren uit door dit linkje door te sturen! Je kunt deelnemen tot de eerste bal wordt afgetrapt op vrijdag 20 november om 17:00 uur.

Tickets

  • WK Poule

    Dit ticket bevalt 1 WK Poule van €5,00. Wil je er meer inleveren? Dan moet je meerdere tickets kopen. Schrijf per ticket een getal achter je naam, VB: Jan Janssen 1, Jan Janssen 2 etc.

    € 5,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page