top of page

Inschrijven voor de sportdagYES! We mogen weer 🥳 Trek alle felle kleuren uit je kledingkast want het thema is GLOW IN THE DARK en je kunt extra punten verdienen als best geklede team. Ook zal je extra goed te zien zijn in de sportzalen die verlicht zijn met blacklight. We sluiten de dag af met een DJ in de kantine.

TEAM SAMENSTELLEN

Inschrijven gaat per team en wordt gedaan door de coach. Er is plek voor maximaal 36 teams bestaande uit minimaal 11 en maximaal 20 deelnemers (inclusief de coach die niet mee speelt).

Het team is in de regel samengesteld uit medewerkers van een directie maar mag ook directie overschrijdend zijn. Ook willen we jullie vragen een divers team samen te stellen waarvan maximaal 80% van dezelfde gender is.

BIJDRAGE

De sportdag is inclusief lunch, hiervoor is de bijdrage €7,50 p.p. Sluit je ook aan voor het diner? Dan is de totale bijdrage €15,00 p.p.

Kun je niet meedoen maar sluit je wel graag 's avonds aan?

Meld je dan aan als toeschouwer voor €7,50 p.p. inclusief diner.

Inschrijven en betalen kan t/m 30 augustus via www.pvvws.nl als de inschrijving ontvangen is krijgt de coach een deelnemers formulier per mail, hierop moeten de namen van de teamleden en dieetwensen/allergieën ingevuld worden.

Vragen?

Mail ons via personeelsverenigingVWS@minvws.nlComments


bottom of page