top of page

Nieuwe locatie Sinterklaasfeest!

Soms lopen dingen anders dan je van tevoren verwacht. Een zinkende pakjesboot, paarden die weigeren en ga zo maar door. Afgelopen weekend ontvingen wij bericht van de locatie dat zij helaas geen vergunning hebben ontvangen voor ons Sinterklaasfeest.

Lees onder de foto verder


Met dank aan het snelle handelen alle betrokkenen bij de organisatie, hebben we een nieuwe locatie gevonden: CulturA & Zo in Nootdorp. Het programma en de tijden blijven hetzelfde.


Hieronder vindt u al de informatie over de nieuwe locatie. Excuus voor het eventuele ongemak en wij kijken uit naar een spetterend Sinterklaasfeest aankomende zaterdag.


Nieuwe locatie CulturA & Zo

Dorpsstraat 7, 2631 CR, Nootdorp Parkeren Je kan je auto parkeren in de parkeergarage van winkelcentrum De Parade. Vanaf hier is het ongeveer 5 minuten lopen naar CulturA Nootdorp. Voor de deur bij CulturA is zeer beperkte parkeerplek. Mocht je hier parkeren, dan is het gebruik van een blauwe kaart verplicht en kan je maximaal 2 uur parkeren. Tijden De tijden blijven gelijk, namelijk; 09:30 uur - Aanvang 10:00 uur - Start interactieve voorstelling 10:30 uur - Verhaaltjes met Sinterklaas 11:00 - Meet & Greet met Sinterklaas & Hoofdpiet + Cadeaus 12:00 uur - EINDE


Met vriendelijke groet,

De Personeelsvereniging

Komentarze


bottom of page